30 augusti 2008

efter bearbetning
















Här kommer några efter-bilder på huset. Det finns en hel del kvar att göra på vårt kära hus, men vi tar en sak i taget. Huset är trots allt helt beboeligt och vi försöker hinna njuta av livet mellan varven.

För tillfället är livet dock inte så njutbart; storebror är intagen på sjukhus (tungt att andas p.g.a. förkylning...) och lillasyster är snorig här hemma. Det blir nog en stilla veneziansk-afton på eirikas. Lillasyster och morsan ska i alla fall försöka tända några facklor och ljus, raketer och dylikt får vänta till nästa år. Hoppas att alla som läser får ha en riktigt skön helg!

6 kommentarer:

Ivars sa...

Hej!

Vad tråkigt att storabror e på sjukhus. Hoppas, hoppas innerligt att vi ej smittat er. Vi tänker på er och hoppas att han snart kryar på sig.
Kram

Lantliga drömmar sa...

Oj stackars storebror, och familjen som saknar honom! Hoppas han snart kryar på sig!
Här hade vi också en väldigt lugn venetziansk, med frun sängliggande efter op. Tack för tankar och böner!

Taket blev så snyggt, och härligt när det inte läcker mer! ;-)

Kram!

Maria sa...

Så synd om storebror som måste vara på sjukhus!! Tråkigt med förkylningar....vi är också lite snoriga men inte så farligt ....ännu :-/

Lundagård sa...

Äsch så jättetrist att A. måste vara på sjukhus. Hoppas han har fått komma hem nu och att ni klarar er från värre sjukor. I kväll blir det väl en tur till Esse på auktion...

Anonym sa...

Hej,
vilka underbara detaljer ni har återskapat!
Ljuvligt ögongodis!
Hoppas eirikas-barnen mår bättre nu!
/ruffa

In my house sa...

Hallo tjejen,,,, ååååå va jag gillade din blogg!!! det va sådär lagom om just allt möjligt!!! + att erat vardagsrum såg helt fantastiskt ut!!!!

Ha de gottit och en mysig helg kramar josse