15 september 2011

förmiddagspyssel

Livet går sin gilla gång, eller egentligen är det ett rätt så intensivt liv vi lever för tillfället. Storebror och storasyster har börjat i sina respektive dagklubbar. De trivs bra och får leka av sig med de andra dagklubbsbarnen. Detta innebär i sin tur lite lättnad och "slötid" för mamma - riktigt skönt!

Tidigare i veckan vaknade barnen ovanligt tidigt en morgon, det blev följaktligen ingen sovmorgon för mamma. I vanliga fall består förmiddagarna hos oss av frukost (som kan räcka lääänge), påklädning, småstädning, lek, matlagning och slutligen lunch. Det är sällan vi hinner sätta oss ner och göra något, men den aktuella morgonen var en stund när vi hann. I barnens lekrum är avsaknaden av bilmatta rätt påtaglig - en sådan står rätt högt på storebrors önskelista. Förmiddagspysslet resulterade i en mindre hållbar, men ack så personlig variant av bilmatta :)

6 kommentarer:

mia sa...

trevligt med hemmagjort pyssel. Lite samma stil som vi Fammos å Faffas då jag var liten :)

maria sa...

Mysigt...plasta in den vettja ;O)

klipposfia sa...

såna har vi laga å:) å mycket roligare än de köpta för de har ju själva fått välja vad den ska "innehålla" :) vi läääängtar till onsdag!

morofar sa...

Va härligt !
Nu har vi dryyft.
Stora kramar till er alla.
Fammo & faffa

Risö skola sa...

Åh, vilken fin och tänk så ekonomiskt :)! Hoppas ni alla mår bra! Många kramar från the mussi

eirikas sa...

Trevligt värre med pyssel ja! Pann-Mari (vedpannan) har dock ätit upp mattan redan... vi får göra en ny - vet inte om det tänket är så ekologiskt/ekonomiskt.

Vi väntar på onsdag, saknar fammo & faffa, mår bra och kramar mussi och alla andra big time :)