03 november 2011

festen fortsätter

Det värsta kalasandet är över för den här gången och födelsedags-barnen är nöjda och glada! Nu festar vi vidare med att riva så smått på vinden. Vi har fått en ny och "fin" trappa på utsidan (alla förbipasserande kastar förundrade blickar hitåt...). Rivningsmaterial kommer ner vartefter och så småningom åker kanske byggmaterial upp!
För några veckor sen såg det ännu ut så här i ett av rummen:

Igår var kära svärfar och svåger här och fick utlopp för lite av sin energi... Efteråt såg det ut som på bilden ovan - bra jobbat! Då är det bara resten kvar då. Jag har ännu en del att städa undan innan vi kan riva vidare. Vi har förvarat allt som vi "kanske-kan-behöva-och-lite-till" här uppe, så det finns lite att bita i. Bra att ha en orsak att städa upp i röran!

4 kommentarer:

Lantliga drömmar sa...

Jag har kastat BEUNDRANDE blickar mot er trappa, så snygg och "redi"! :) Härligt när det händer saker, men oj så mycket grejer man har en tendens att samla på sig...! Det är nog bra att få rensat upp lite mellan varven!
Bygglädje och -kraft till er!

maria sa...

jag är också en av förbipasserare som kastat undrande blickar ;-) men nu vet jag ju vad ni håller på med :-D....SNYGGA väggar, de täcker du väl inte över??

Säger som Heidi, bygglädje till er!

Lundagård sa...

Här händer det, härligt!

Flickan på landet sa...

Vilket kul projekt ni startat :)Det blir säkert fint!Här ser jag att jag har missat flera inlägg...tallrikshyllan är såå fin :)
Ha d gott!!