04 april 2009

badrum





Alltid lika skönt att ha ett nystädat badrum! Försökte på att pynta lite med lavendel och en liten diverse-bricka, men antar att de inte blir så långvariga på bänken... Ungarna tycker att det är så behändigt att klättra upp och sitta på bänken när tänderna ska borstas och händerna skrubbas. Trevlig helg till alla som tittar in önskar vi på eirikas!

6 kommentarer:

Lantliga drömmar sa...

Så snyggt, coh precis som du säger är det så skönt att ha det nystädat, både i badrummet och på alla andra ställen i hemmet! :)

En riktigt skön helg till er!

Ivars sa...

Jättefina bilder! O ljuvligt med ett städat hem lagom till helgen! Så skönt! Hoppas ni får en mysig helg. Kram

Maria sa...

Det är ju klart att man ska göra det så bekvämt åt sej som möjligt - syftar förståss på barnens tandborstning :O) Fina bilder!!

Va duktigt jobbat med "frigörelsen" från föräldrarna nattetid....hos oss ligger vi som packde sillar, 160/4 = 40 cm per person......snark!

Trevlig söndag :O)

klipposfia sa...

Vet inte om jag sett i ert badrum nå förr...kanske för att det finns så mycket annat vackert före man kommer dit så jag har int hunnit så långt:) ele så har ja fastna me mun å int komi na länger:) Trevligt me äkta lavendel, he har jag aldrig prövat! Här sku behövas en heilan båsko för att lukten sku ta över ådentlit tror ja:)

Ivars sa...

En riktig glad påsk åt er också! Hoppas ni får njuta av mycket god mat, memma och mys. Vi hörs o ses! KRAM
P.s fönstren blev ju jättefina! :)

Mamsell Lufolk sa...

Hej!
Intressant blogg och jättefint hus!
Ni har nog gjort ett jättebra arbete! Fick på omvägar höra att ni tagit fönstren från Backas, och blev intresserad av "ryyssglasi" som de verkar ha som alternativ till gammalt glas. Skulle vara intressant att se det i verkligheten nån gång, så ifall vi hittar till eirikas nån gång så kanske ni ser ngn som verkar lite mer än vanligt närgångna. :-)

Ha en fortstatt skön påskhelg!