14 maj 2009

hyllor

Äntligen har det skett - vi har fått upp konsollhyllor i hjälpköket! 'Pyntet' är upplockat i all hast - kunde inte låta bli att fota och visa (glömde visst ta bort den blå trasan...)

Far har pappaledigt och är nästan manisk när det gäller alla outförda projekt. Han har jämnat matjord, sått in gräsmatta, grävt och fixat till en grusgång, målat och hängt upp konsollhyllor, fixat lås till WC-dörren m.m.

Mor är självklart glad och nöjd över att det händer saker, men ungarna blir friskluftsförgiftade och trötta av den höga takten.

8 kommentarer:

klipposfia sa...

Har han "pappaledigt" månne:) Vår pappa ska ju ha pappamånad och bygga vind....hmmm undrar om det är något som är om bakfoten? men men som du säger, man blir ju nöjd å glad då det händer:) Ska komma in med Bamsen i morgon! hoppas ni överlever tills dess:) och föresten, hyllorna var ju toppen!

Ivars sa...

Tack! Du var nog dig själv tyckte jag, inte alls disträ. :) Värre var det med mig när jag hade en liten baby att ta hand om. Sköt om er! :)

Anonym sa...

Varmt grattis till eran sessa!

Och va fint ni har det i ert hjälpkök. Gillar väggfärgen!
skön helg!

Maria sa...

En stor grattis kram från oss!! Underbart med en liten Hanna, vackert namn på en säkert lika vacker flicka :O) Hoppas det går bra för er men nya familjemedlemmen, tar väl en tid innan alla hittar "sin nya plats" igen i syskonskaran!

Vilka fina hyllplan, tänk va bra med pappaledigt *BLINK*

Lantliga drömmar sa...

Snyggt! :)
Bra med pappaledigt! ;)

...och så läser jag att det blev en Hanna den här gången! :) Vackert namn!

http://cias-75.blogspot.com/ sa...

Vilka fina foton från ett vackert inrett hem!

sabina sa...

Snyggt! Å grattis till tösen!!

Backstitch sa...

Jätte snyggt!
Grattis till prinsessan, Hanna är ett vackert namn.
Kram Moster