28 maj 2009

sommarprojekt



Sommaren 2009 består hos oss av två stora projekt. Det första och största projektet är att umgås med barnen, njuta och försöka ta vara på tiden med dem. Ofta hittar vi på så mycket att vi glömmer bort att barnen bara är små en gång (vilket alla erfarna mänskor i omgivningen påpekar med jämna mellanrum...).

Projekt nummer två består i att påbörja renoveringen av kvisten, både in- och utvändigt. Nya fönster och ny ytterdörr är beställda från snickeriet. På bilderna syns det hur kvisten ser ut i dagsläget. Vi ska försöka uppdatera vartefter projektet framskrider...

5 kommentarer:

Lantliga drömmar sa...

Så roligt att förnya kvisten! Det kommer säkert att bli lika underbart vackert som resten av ert hem! :)

klipposfia sa...

Nämen va skojigt! Vore kul att se vad ni klurat ut för nåt:)ang kvisten alltså! Ni va så fundersamma sist ho ni sku böri bärg är:)

Barnen ja, börjar förstå lite av det där att man bara har dem en liten stund, nu då Wi fyllde 9 så är det ju halvvägs till myndig å det är skrämmande för hon föddes ju för nån dag sen...typ.

Maria sa...

Sånt jobb är bara roligt, och det kommer säkert att bli kanon bra....du har den rätta känslan med i renoveringen!!

Själva har vi inga projekt i sommar....bara ett litet växthus som ska uppmonteras då det behagar anlända!! (tredje veckan jag väntar på det nu, grrr)......och så det viktigaste och som kräver mest tid och engagemang - barnen (borde skriva upp hur många ggr vi besöker Nasa denna sommmar ;O))

Anonym sa...

åh.. vilka fina dörrar ni har! Lyllos er ;)

Ska bli spännande att se vad ni hittar på!

Mamsell Lufolk sa...

Ska bli spännande att följa med ert sommarprojekt. Blir säkert jättebra när det är klart, men kom ihåg att arbete får ta tid. :-) Måste försöka påminna andra när jag själv har problem att inse det. Vill alltid ha resultat NU GENAST! ;-)