15 juni 2009

fest

I helgen fick vi vara på bröllop! Ungarnas morbror och tant gifte sig - vackert och gott :) Vi fick användning för de fina festkläderna som kommit lite härifrån och därifrån. Storasysters sköna kofta som syns på bilden har snälla farmor stickat - TACK!

Inkommande helg är det midsommar, tänk vad tiden går fort! Vi ska ha dop här hemma och borde skura upp hela huset, baka kakor... Fick en liten början på städandet ikväll, tvättade köksfönstren mellan regnskurarna. Hur smart det nu var kan man undra. Världen utanför blev dock lite klarare. Hoppas alla får en bra start på midsommarveckan!

3 kommentarer:

Ivars sa...

Låter som att ni också haft en bra helg! :) Att tvätta fönster är en konst. Och nuförtiden verkar det som om man bara kan tvätta när det regnar. För det regnar ju alltid. ;) Tur att huset e varmt och kakorna e goda. Ha en riktigt skön midsommarvecka ni också. Och lycka till med dopet. :)

klipposfia sa...

Vad bra om de bleiv gift! Dopet tar ni på keikka, ni har ju vari me förr:) Ha en riktigt skön midsommarhelg ni åxå....å ta inte nån panik över fönstren, du kan alltid tänka på mig, har tvättat tre fönster av 20 på typ tre månader så he lär ta en stånd:)absolut inte min grej!

Lantliga drömmar sa...

Hoppas ni får en riktigt skön midsommar! Vi ska hoppas att solen orkar titta fram och glädja oss lite också! :)