02 september 2009

en vanlig dag

Jag hade inga särskilda planer för idag, antog att den skulle flyga förbi av sig själv utan att något speciellt blev uträttat. Med låga förväntningar kan man inte annat än bli positivt överraskad ifall det mot förmodan händer något... Jag fick ovanligt mycket uträttat - rensat ur barnens garderob, höstgödslat i trädgården, bakat semlor och som grande finale fått träffa en bloggkompis i verkliga livet! HÄRLIGT med överraskningar :)

4 kommentarer:

Mamsell Lufolk sa...

Tusen tack för gårkvällen!! Det var så trevligt att få ta del av ert hus och er gästvänlighet. Å vilka goda semlor sen! Receptet kunde jag gärna ta nån gång, ge gärna instruktioner på hur man får dem lika fina som dina. ;-) Mina semlor blir alltid så skrynkliga och missformade.

Har tagit kontakt med era kompisar söderut så ni behöver inte fråga dem ang. fönstren. Pratade oxå med kommunen idag, men de godkänner inte enkla glas åt oss när vi bygger nytt hus. Så nu funderar vi vidare. Lösningen som era kompisar hade faller oss i smaken, men nu hittar vi bara ingen som fixar dem på det sättet. Deras snickare har slutat, å alla andra säger att det inte går att göra dem på det sättet. Men varför lyckades deras snickare då? :( Skam dem som ger sig! Vi fortsätter kämpa (och slutar säkert med vanliga fönster iaf...)

Lantliga drömmar sa...

Oj vilken dag du haft, duktigt! Det brukar kännas så skönt efteråt när man fått uträttat massor! :)

MammaMonica sa...

Duktigt jobbat! Skönt med dagar med flyt! Bra idé föresten att använda regnkläder vid måltider, något att tänka på... God fortsättning på hösten!

Ivars sa...

Visst e det skoj med överraskningar, o positiva sådana. :) Höstgödsling var ju ett bra tips och semlor borde jag också baka idag. Fönstren på nedervåningen har fått sig en omgång så nu e det bara några fönster uppe kvar. Skönt med rena glas...
A. e så välkommen pånytt närhelst han vill... Kram