15 februari 2010

härliga tider!

Livet är härligt just nu! Vi njuter i fulla drag av de soligaste vinterdagar man kan tänka sig! Igår blev vi bjudna på vändags-/fastlagsfest hos mommo och moffa (=ärtsoppa, bullar, korv, pulka, kusiner...). Storebror testade morbrors snowboard och tyckte det var riktigt roligt! Han hade sin egen stil, men hölls på brädan hela vägen nerför backen.
Lillasyster är för det mesta en mycket glad och nöjd dam.
Så här glad var hon idag när hon skulle ut i vagnen och sova!
Idag hjälpte vi våren lite på traven.
Vi skyfflade bort en hel del snö från "trassen"!
Efter det hårda arbetet satte vi oss på trappan
och njöt av varm choklad i solskenet.

7 kommentarer:

klipposfia sa...

Nämen oj vilka goda dagar ni lever:) visst är det rena terapin att vara ute nu, man kan int annat än att förundras över vinterns vackra värld! Du, har du en mailadress annars? isåfall sku ja vila ha den, har lite på gång:)

MammaMonica sa...

Jo, nu är det nog tider för vinteraktivitet! Sånt har inte tidigare riktigt legat för mig, men när man har barn blir lekar i snön plötsligt mycket mera aktuellt igen!

Ivars sa...

Ljuvliga vinterbilder du bjuder på! Här väntar vi bara på att vädret ska bli aningen varmare ännu så att lillbeibi o kan börja vara ute.. Gott med varm oboy, ser riktigt hur Axel o Ellen njuter. D börjar bli dags igen snart för eftermiddagslek. Så hör av er när ni har tid att komma förbi. J pratar om A varje dag... Kram :)

Kajsa sa...

Tack för kommentaren i min blogg! :) Ja, pappa är snäll som kör med oss. När jag var 16 och övningskörde med honom gick det inte lika bra. Nu när jag är 24 och lite mer mogen har vi kul ihop istället samtidigt! :)

Tantaluran sa...

Ja just det - varm choklad! Och limpmacka med prickig korv som man doppar i chokladen. Nu doftar det nostalgi!

Kappsäcksliv sa...

Helsköna bilder! Så roligt att få se hur ni njuter! Vi saknar er och barnen så! Kramar till er!

Mamsell Lufolk sa...

Ja, underbart härligt är det nu. Lite kallt men kläder finns ju. Nu ska vi bara njuta av den vackra vintern.
Trevlig helg!