17 augusti 2008

före-bilder






Vi har inte ännu kommit ihåg att föreviga vårt nya tak etc., så vi passar på och visar några före- och under-tiden-bilder. Kanske inte så lätt att enbart med bildernas hjälp få en överblick över renoverandets olika skeden. Förenklat kan vi väl säga att huset varit stockrent både ute och inne - vi har tagit en sekvens åt gången. Det mesta har bytts ut och ersatts av nytt i gammal stil (fönster, ytterpanel och nu taket).

4 kommentarer:

Lantliga drömmar sa...

Kan bara säga att ni verkligen lyckats återskapa den gamla härliga bondgården som den en gång måste ha varit! Så fint har gjort!

En liten fråga... Har ni något annat än slamfärg på huset? Något under alltså, ex. något anti-mögel-medel? Läste någonstans att man kunde/borde ha det, så jag undrar bara hur nödvändigt det är?

Lundagård sa...

Härligt, tänk vad ni hunnit, alltid roligt att titta på bilder hur det sett ut innan!

Maria sa...

va roligt att se förebilderna....speciellt fönster gör så mycket på ett hus!!!

Pernilla sa...

Men åhh.. jag är imponerad.. Tänk att det finns folk som vill sätta ner såå mycket tid på ett gammalt hus. Skulle jag oxå vilja men då fick jag nog göra det själv. Och det skulle då inte bli nått vidare. Men ni har verkligen lyckats återskapa det som en gång var.. Såå fint.

Ha en skön dag /Pernilla