01 oktober 2009

lampa

Under tiden som jag och minstingen veckohandlade hade tillvaron förändrats radikalt där hemma. Okej, jag erkänner, det är en liten överdrift. Hursomhelst - pappa och de äldre barnen hade fyndat uppe på vinden. Fyndet var en RÖD skrivbordslampa som de hade riggat upp i vårt sovrum, på skrivbordet förstås! Härligt, jag blev på gott humör! Nu sprider den ett mysigt sken...

Vårt sovrum går annars i gult, vitt, grått och rött (vi gillar sprakande färger, men också lugna och harmoniska) - så lampan passar som hand i handske. Kan tillägga att en bekant upplyste mej om att gula rum är bra för psyket... Hoppas att färgvalet påverkar mej för ungarna har feber i tur och ordning nu så all extra energi är välkommen!


3 kommentarer:

Lantliga drömmar sa...

Alltid roligt med fynd, och lampan passar säkert jättebra i ert rum! :) Spjälsängen ser underbar ut, gammal? Om inte är den en härlig nyproduktion! :) (kan man ens säga så?)

Ha en skön helg!

Ivars sa...

Skoj att gubben ibland också tar initiativ att förändra ibland. :) Händer inte så ofta hos oss kan jag säga. Vi har också varit flunssiga och hostiga, men det börjar så småningom ge med sig. Ha en skön helg!

klipposfia sa...

Lampan e ju störtskön! sån vill ja åxå ha:) Ja vi får tacka våra gubbisar för alla initiativ så dom åxå känner sig delaktiga och nöjda med tillvaron....då sköjter de så vi får fara ut å ga:) fö he e ju great! ska vi säga måndag?