20 mars 2009

vår ute, vår inne...

Här på eirikas njuter vi för fullt av våren, som är mera påtaglig vissa dagar... Storebror har grävt potatisland och jordgubbsland ute i snön, lillasyster skulle helst gå utan kläder. Mor och far börjar bli smått nervösa inför 'treans' ankomst och håller nerverna i skick med att fixa och greja.

Handdukarna på bilden införskaffades för att piffa upp badrummet. Nu är det bara det att gardinerna i våra badrumsfönster borde förnyas för att handdukarna ska passa in... (röd- och vitrutigt + grönt blir lite skrikigt). Tygaffären får antagligen besök någon dag. Välfärdsproblem?!!

Trevlig helg!

6 kommentarer:

Ivars sa...

Jättemysiga handdukar. Grönt är skönt, speciellt såhär på våren. Ska bli kul att ses på onsdag!
Skön helg till er! :)

klipposfia sa...

Fräääscht!!! Sku verkligen behöva nya handdukar vi med....fast här sku vi behöv brun....så sku int e synnas så bra tå de var stsito....fast å andra sidan kanske man byter oftare om e syns....hmmmm.

Lantliga drömmar sa...

Fräscha handdukar! Får mig att tänka just på våren och sommaren!
Trean? Så ni ska bli fler? Så kul, det visste jag inte! :) Grattis!

Johanna Pettersson sa...

håller nog med ivars... grönt är skönt, har just tagit in lite gröna detaljer i köket, och oj va fräscht.. njut av din lediga tid innan trean anländer! :-)

Maria sa...

Javisst, vi är så välsignade att GARDINER är (ibland) ett välfärdsproblem :O).....Tänk snart tittar "trean" ut och då klassas ni nästan som en storbarnsfamilj (iallafall om man tittar på Finlands statistik ;O)), inte dåligt!!
Säkert skönt med mammaledigt nu....du kan ju alltid komma till mamma-barn och njuta av att bli serverad kaffe *BLINK*

PS, du borde ge frön åt killen som tycks ha odling nära hjärtat.....bara för att stärka hans intresse :O) MEN dotterns intresse kan ni ju diskret försöka få bort, Ha haa........om inte annat så brukar de ju växa ur sånt!

Lantliga drömmar sa...

Så snart? Hmm, tur tå man hengä me... ;) Nåmen, jag hoppas att du fått må bra och att den sista tiden innan bebin "dyker upp" blir precis som du/ni önskar dig/er! :)