22 september 2009

intensivt


... är ordet man kan använda om senaste helg! Gårdsloppis, (lilla gubben på karaweekend), bröllop och avskedsfest.

gårdsloppis: TACK alla ni som besökte eller sålde på vår gårdsloppis+café! Hoppas att ni som kom inte blev alldeles besvikna. Kunde ha varit fler försäljare, men... Som en liten redovisning kan jag meddela att missionen fick ca 120€ - inte illa! Själv blev jag av med en del grejer, fyndade en reflexväst och frossade i syrrans bakverk. Bör nämnas att storebror och jag hade trillat kokosbollar, vilka gick åt som smör i solsken :)

bröllop: Vi fick vara med om våra goda vänners stora dag. Alltid härligt med bröllop och fest! Gemytligt att få bevista dylika tillställningar utan barn... Tack till alla som vaktade våra ungar (mommo, moffa, mossi-possi, faster, fammo & faffa)! Bra att ha stor familj som kan dela på ansvaret!

avskedsfest: Tog avsked av barnens farbror L & tant A som kommer att leva kappsäcksliv en lång tid framöver. Vad ska man säga... Vi är glada och fyllda av spänning + förväntan för deras räkning, men samtidigt kommer vi att sakna dem sååå! (lite avundsjuka är vi väl också - borde ha varit förståndigare och njutit mera av tillvaron när vi befann oss i samma sits...)

Det var helgen i ett nötskal. Må väl, så hörs vi en annan dag!

5 kommentarer:

sabina sa...

En händelserik helg för er del hör jag! Ha det så bra!

Lundagård sa...

Intensivt och härligt, man känner att man lever, skulle ha varit kul att komma på ert loppis men helgen var ju så tjock här också. :-)

Ivars sa...

Det var kul att ni ställde till med gårdsloppis. Bakverken var otroligt mumsiga! Kom för sent för att smaka era kokosbollar men förhopningsvis blir det flera gånger... Sköt om er!

Kappsäcksliv sa...

Vi kommer att sakna er med!
Ni är oerhört viktiga för oss!
Tack för i helgen! Sköt om er! Som bäst njuter vi av Danmark, ska snart dra till Sverige.
Vi hörs!Kunde ju skypa nån gång!

Lantliga drömmar sa...

Trevligt med gårdsloppis, och bra att det kom in så pass mycket pengar ändå!
Mysigt med bröllop, och trist med avskedsfest...
Låter spännande och annorlunda det som A & L ska göra, kappsäcksliv? Hoppas att de får det riktigt bra och får minnen för livet! :)