23 oktober 2009

ett eget krypin

Storebror hade länge velat ha en egen lekstuga eller koja när pappa ÄNTLIGEN greppade hammaren. Här ser ni det ståtliga slutresultatet! (Kojan tog inte speciellt länge att bygga - den är tillverkad av kasserade trallar.) Här har storebror nu sin egen 'snickeboa' där han får leka och spika. Storasyster lånar den ibland när hon får lust att sälja glass... Jag får väl konstatera att det varken behöver vara invecklat eller snyggt för att de små liven ska trivas och vara nöjda. Själv skulle jag gärna ha sett en söt lekstuga ta form. En som vi fått inreda och fixa till den milda grad så barnen sedan inte fått härja fritt...

3 kommentarer:

Lundagård sa...

En härligt äkta koja som inspirerar till lek lek lek!

klipposfia sa...

Ja du, fina lekstugor är nog långt borta här å....men det är nog bättre att de är nöjda å leker glatt än om de bara ska se på då mamma ska stå med ändan i vädret och plocka och ordna så det ska se fint å vackert ut:)....kanske vi får koma å köp glass na dag;)

MammaMonica sa...

Jo, det man fixar, ordnar och ställer brukar sällan vara det som uppskattas mest! Särskilt inte om man inte får röra grejerna sen... Fin koja!!