20 december 2009

GOD JUL

Det finns så mycket roligt att göra i dessa tider, så bloggen prioriteras inte särdeles högt. Därför vill jag passa på och önska alla en riktigt god jul några dagar i förväg!

Jag trodde annars att jag hade bakat tillräckligt med pepparkakor, men nu är burken nästan tom och julen bara i startgroparna :) Gjorde nyss en liten pepparkaksdeg och hoppas att 'alla' klarar av att hålla sina fingrar i styr när burken åter fylls (undrar vem som knaprat i sig alla kakor...).

7 kommentarer:

klipposfia sa...

konstigt! här va burken åxå tom? undrar om vi haft besök av samma tjuv eller om vi lider av samma släktdrag:) ska tro på det första! En GOD JUL ska ni å ha men ja hoppas få röv ut de na kvälld jär ännu före dopparedagen:)så e ryms meir ti dopp!

Lundagård sa...

Ja en riktigt GOD JUL till er också! Vi vill gärna träffas detta år, alltför länge sedan sist, vi har egentligen inte så mycket planer, hörs!

Ivars sa...

En riktigt god jul till er också! Kakburksfenomenet är väldigt bekant även hos oss. Nyss bakade jag 5 limpor till jul. Få se om de är slut före... Tur att det är andra som äter också och inte bara jag... GOD JUL!

Lantliga drömmar sa...

Så konstigt, våra burkar är också tomma! Måste vara en pepparkakstjuv som går lös här i byn?

En riktigt God och Fridfull Jul till er alla!

Anonym sa...

Jag har satt andra satsen pepparkakor i frysen, och där har de hållits nu sen dess :))

Härliga bilder, önskar er en riktigt god jul!!!

Hannasvirrvarr sa...

Märkligt när det alltid är någon som varit i burken ;) God jul och gott nytt år! :)

MammaMonica sa...

God Jul till Er också, eller snarare god fortsättning!